×

2020 Yaz döneminde stajlarını yapan öğrencilerin, staj raporlarına dair işlemleri tamamlamak için aşağıdaki adımları takip etmesi gerekmektedir.

• Öğrenci kayıt döneminde ilgili staj dersine (EE200 ya da EE300) kaydolur.
  • Öğrenci aşağıdaki tüm dokümanları aşağıda belirtildiği şekillerde 15 Ekim tarihine kadar, Staj Koordinatörü Öğretim Üyesi Erdem Akagündüz’e ulaştırır:
    • Aşağıda belirtilen dosyalar elektronik ortamda (PDF formatında) hazırlanır
      ve WebOnline üzerinden kayıt olduğunuz dersin (EE200/EE300) arayüzüne yüklenir. (Lütfen eposta göndermeyiniz!)

• Staj raporu
      • Staj Kapak formu
      • Staj yaptıkları yer ile beraber doldurdukları “Çankaya Üniversitesi Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formu”‘’nun taranmış kopyası
      • (Ücret Ödemesi varsa banka dekontu ile birlikte)

• Aşağıda belirtilen dosyalar elden teslim edilmeli ya da posta/kargo yoluyla staj koordinatörü öğretim üyesine iletilmelidir.

• Kapalı ve imzalı zarf içerisinde Staj Değerlendirme formu.
        Kapalı zarfın iletilmesi için, staj koordinatörü Öğretim Üyesi Erdem Akagündüz’ün NC-12 numaralı ofisi önünde bir kutu bulunmaktadır.

Lütfen yukarıda belirtilen şekiller dışında teslim yapmayınız.

Teşekkürler, iyi çalışmalar.