×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Çankaya Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü öğrencilerinden mezuniyet durumunda olan (2019-2020 Bahar ya da yaz dönemi sonu itibarıyla veya 2020-2021 güz dönemi sonu itibarıyla mezun olma ihtimali olan) ve halen tamamlanmamış zorunlu yaz staj dersi bulunanlar için aşağıdaki yeni düzenleme yürürlüğe alınmıştır.

• Söz konusu öğrencilerin 2020 Yaz döneminde uzaktan staj yapmalarına izin verilecektir.
  • Öğrencilerin, bölüm İnternet sitesinde anlatılan prosedürlere ek olarak, uzaktan staj yapılacak kurumundan alacakları, öğrenciyi staja uzaktan olacak şekilde kabul ettiğini belirten bir yazıyı, bölüm staj koordinatörlerine iletmesi gerekmektedir.
  • Uzaktan staj yapılacak kurumda, öğrenciye staj yaptığı süre boyunca uzaktan tamamlanabilecek türde bir iş yükünün baştan tanımlanması gerekmektedir.
  • Stajın uzaktan yapılması dışında staj yönergesinde belirtilen kurallar (staj değerlendirme formunu bir elektrik/elektronik mühendisinin imzalaması vb.) hala geçerli olacaktır.